Datarock-marksneider_2
Dobbeltkonsert
Fjellhallen. Kr. 370
21.00

Markscheider Kunst
Russiske Markscheider Kunst spiller musikk som inspirerer til livslyst og samhold. MKs sanger uttrykker energi og kreativitet, slik at enhver innbygger i de kaldeste land i verden lar seg varme. Bandet synger på sitt morsmål, og har hatt utallige internasjonale konserter. De gikk direkte til 4. plass på World Music Charts Europe med sitt siste album ”Utopia” (2010), og har vært oppvarmingsband for Manu Chao og The Skatalite. Når nimannsbandet MK står på scenen, uttrykkes bandets eget utopia – et sted for likhet og lykke. Ikke gå glipp av dette friske og nyskapende showet!


Datarock
Datarock presenterer seg beskjedent: ”vi er sentrum for popevolusjonen, vi er den nye vinen, vi er Datarock!”. Og hvorfor være beskjedne? Datarock kan helt klart skilte med å være et av Norges definitivt beste liveband. Et norsk band med over 700 konserter i 33 land på 4 kontinenter er sjelden vare! I tillegg til å ha en unik og særegen tilstedeværelse på scenen; med matchende røde joggedresser og konstante publikumsfrierier, er de et ekstremt målrettet og hardtarbeidende band. Datarock spiller en mix av mange stilarter; new wave, pop, rock, punk & funk eller; 80-talls inspirert pop, retro-futuristisk post-punk kombinert med klassiske rockeingredienser. Med catchy låter som ”Fa Fa Fa”, ”Computercamplove” og radioschlägeren ”Amarillion” i bagasjen, ligger det an til en ekte festaften når Datarock fyrer opp maskineriet i Fjellhallen lørdag under Barents Spektakel 2011. Den som venter på noe godt… osv…


A Bigger Band (Kirkenes)
Bandet ble til ved en tilfeldighet da Pikene på Broen i 2009 bestemte at hvis de lokale bandene I Kirkenes ville spille på den årlige Barents Spektakel, måtte de finne på noe helt nytt og grensesprengende. Løsningen var relativt enkel. Essensen av Kirkenesbandene ble funnet frem til, og medlemmer ble nøye valgt ut for å spille i A Bigger Band.
Nå står bandet scenen under Barents Spektakel 2011!

Arr: Pikene på Broen.