Konsert2_copy
Dobbeltkonsert
Fjellhallen. Kr. 370
21.00

Everything is made in China
Everything is made in China (EIMIC) er et av Russlands ledende indie/post-rock/inditronica band. Bandet gav ut deres første låter på internett i 2006, og ble fort populære hos fansen, og spilte for fulle hus i Moskva og St. Petersburg. Som et av få russiske indie band valgte EIMIC i 2007 å reise utenlands for å spille inn sitt første album, og samarbeidet med Toronto “Chemical Sound” Studio (kjent for lydteknikerne Dean Marino and Jay Saldovski, og suksessutgivelsene Tokio Police Club, C´Mon, Attack in Black og Goodseed! You Black Emperor). Albumet fikk den enkle tittelen “4”, og blandet post-rock, gitar indie og electronica til en helhet som både er en rå, så vel som en emosjonell musikalsk opplevelse. EIMIC bruker alltid visuelle virkemiddel som underbygger det musikalske lydbildet. Publikum kan derfor vente seg en helhetlig opplevelse av lyd og bilde!


John Olav Nilsen & Gjengen
John Olav Nilsen & Gjengen fra Bergen synger utelukkende på norsk. Selv kaller bandet musikken sin for “gatepop”. Og gjennom denne egenartede stilen – en blanding av pop, rock og soul – er bandet både publikumsyndlinger og kritikerroste. I 2009 var John Olav Nilsen & Gjengen en av finalistene under kåringen av Årets Urørt, de deltok på by:larm i Oslo, og ikke minst: de slapp debutplata “For sant til å være godt”. Albumet ble meget godt mottatt av anmelderne, og norske medier som Dagbladet, NRK Lydverket og Aftenposten kåret ”For sant til å være godt” til årets norske album. I 2010 mottok bandet gullplate for 15000 solgte album, og vant klassen for rock under Spellemansprisen. Festivalen ser fram til at gatepop flyttes til Fjellhallen!


Odin Ramberg Orchestra (Kirkenes)
Medlemmene har spilt sammen før i bandet KaliYuga, og kjenner hverandre godt.
Odin Ramberg Orchestra ble startet rundt pеsketider 2010, og har spilt pе forskjelllige arrangementer rundt om i kommunen bl.a. var bandet festivalband på torgscenen under Kirkenesdagene.
Musikken ligger hovedsaklig innenfor sjangeren rock, men strekker seg til flere stiler innen populærmusikk.

Arr: Pikene på Broen.